Декада методичної комісії фізичного виховання і предмета «Захист Вітчизни»

У Вищому професійному училищі №7 м. Калуша розпочалась декада методичної комісії фізичного виховання і предмета «Захист Вітчизни». Упродовж декади буде проведено відкриті уроки, конкурси, естафети, екскурсії і змагання, а до дня Захисника Вітчизни викладачі підготували щорічне спортивне свято «Козацькі забави», яке з нетерпінням чекають учні.
05 грудня 2018 року викладач Лесів П.О провів відкритий урок з баскетболу з відпрацюванням технології індивідуальних і групових дій, техніки виконання ведення м’яча. У нього за плечима особисті досягнення на спортивних змаганнях. Він тренер учасника Ліги чемпіонів (2007) жіночої команди «Нафтохімік» з футболу, а як гравець - чемпіон ІІ Ліги  чемпіонату України з футболу (2002-2003).
Учні Петра Олексійовича - Роман Сохан і Владислав Лагойда є чемпіонами обласної спартакіади з баскетболу 2016 року, бронзовими  призерами Спартакіади 2017 року серед учнів ПТНЗ області. На вищеназваному уроці фізичної культури вони показали спортивний рівень і техніку гри в баскетбол та продемонстрували злагоджену командну роботу і спортивний командний дух у грі.
Кожен учень був у полі зору викладача і отримав мотивовану оцінку.
Уроки фізичної культури сприяють оздоровленню учнів  та розширюють рухові здібності, які так потрібні в будь-якій професії.










Коментарі